BESTELLEN

Het online bestellen bij deze webshop gaat bijzonder eenvoudig. Als u een product heeft uitgezocht dan klikt u op de button ‘Bestellen’ Controleer of het aantal klopt.Vul de gewenste betaalmethode in. Kies voor verder winkelen of bestel deze artikelen. Vul de gevraagde velden in Controleer de gegevens en bevestig de bestelling.
Wij streven ernaar om uw bestelling in een zo kort mogelijke periode aan u uit te leveren.
Voor vragen kunt u altijd via onze klantenservice contact met ons opnemen.

LEVERING

Wij streven ernaar alle bij ons bestelde producten nadat de betaling bij ons binnen is, zo snel mogelijk te verzenden. Wij doen ons uiterste best om alle artikelen in onze webschop binnen de bij het artikel aangegeven levertijd te kunnen leveren Mocht het voorkomen dat een product toch niet bij ons of onze leverancier op voorraad is dan zullen we u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte stellen en trachten een passend alternatief te bieden. Indien gewenst annuleren wij de bestelling en ontvang u uw aankoopbedrag terug.

TRANSPORTSCHADE

Wij garanderen dat onze producten in onbeschadigde status verzonden worden.  Dat betekent echter niet dat wij transportschade kunnen uitsluiten. Als het product bij u wordt afgeleverd Controleer dan direct het product op transportschade. Als er schade is, dient dit zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen twee werkdagen gemeld worden per email via onze klantenservice  met daarbij foto's van het beschadigde product. Vermeld altijd uw bestelnummer en wij nemen dan direct contact met u op.
 
 
GARANTIEVOORWAARDEN


Op alle door ons geleverde producten zit de garantie zoals die door de desbetreffende fabrikant is vastgesteld
Uw factuur is tevens uw garantiebewijs
Indien u met bepaalde onderdelen denkt in aanmerking te komen voor garantie neemt u dan contact met op onze klantenservice
                         
TECHNISCHE VRAGEN

Hebt u technische vragen of vragen over de montage, neem dan contact met ons op via onze klantenservice

KLACHTEN

Bij ons is klanttevredenheid erg belangrijk. Wij doen ons uiterste best om klachten te voorkomen maar indien u toch een klacht heeft met betrekking tot uw bestelling neem dan contact op met onze klantenservice. Alle klachten zullen met uiterste zorg behandeld worden. Wij willen klachten graag op de juiste manier oplossen en in de toekomst voorkomen en wij zullen ons uiterste best doen om tot een oplossing te komen.
.
DISCLAIMER

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 
Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.
Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
 
Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.
 
RETOUNEREN 


Als consument bent u gerechtigd om producten besteld bij WELVAART binnen 14 dagen retour zenden, mits onbeschadigd en in oorspronkelijke staat en op dezelfde wijze verpakt waarin deze zijn geleverd Wanneer wij uw product retour ontvangen controleren wij deze direct. Indien het product onbeschadigd is, en in oorspronkelijke staat sturen wij u een ontvangstbevestiging van de retourzending per e-mail. Het reeds door u betaalde bedrag inclusief  de eventuele door ons berekende verzendkosten zal binnen 14 dagen nadat de producten door ons zijn ontvangen teruggestort worden op de zelfde rekening waarmee u heeft betaald.

Voorwaarden retourneren

Als u een product retour wilt zenden dient u dit per e-mail aan ons te melden info@welvaart.nl  Het product wat retour gezonden wordt moet voldoen aan de volgende eisen; in originele staat, nieuw, onbeschadigd en ongebruikt. op dezelfde wijze verpakt waarin deze zijn geleverd. Indien het door u retour gezonden product tijdens de retourzending beschadigt, wordt de retourzending door ons niet in ontvangst genomen Het risico van beschadiging van  de retourzending licht bij u.

Stuur altijd het originele aankoopbewijs mee.

Indien u het product binnen veertien dagen (zonder opgaaf van reden) retour stuurt, dan zijn de verzendkosten voor het retour sturen van het product(en) voor uw rekening
 
Retouradres:

WELVAART
Fruitstraat 18
4041AH Kesteren

COPYRIGHT


Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming materiaal dat zich op deze website bevindt, of dat op een met deze website verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij WELVAART of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal aan ons ter beschikking gesteld
Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

Copyright © Welvaart 2006-2024. All rights reserved.